fredag den 17. november 2017

Parat til uddannelse

Højskolerne er et stærkt alternativ til den direkte vej fra gymnasiet til den videregående uddannelse. 
Som forstander for IHÅ har Henrik Løvschall erfaring med hvordan man skaber rammerne for en god forberedelse til de videregående uddannelser.
– De fleste laver ikke andet end at læse lektier mens de går på gymnasiet, siger han. Men han peger på at der kræves andre egenskaber end gode karakterer hvis man vil læse videre.
– IHÅ er en storbyhøjskole i midten af Århus. Dermed har vores elever mulighed for at skabe netværk i den studieby hvor de fortsætter med at læse. 
IHÅ er desuden den eneste idrætshøjskole hvor musik spiller en fremtrædende rolle. Det tiltrækker mange elever med lyst til kreativitet og det samvær som musik og idræt giver.
– Man kan træne på det niveau der passer en og så er der flere kompetencegivende kurser som kan bruges i sin kvote2 ansøgning. Eleverne kan få en personlig træneruddannelse og kan dermed også supplere deres indtægt efter opholdet ved arbejde som fitnesstræner. Mange med interesse for idræt, søger jo også ind på sundhedsuddannelser som fysioterapeut eller idræt, så det er en oplagt mulighed, afslutter Henrik Løvschall.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

En rejse i selvindsigt

Ti dages intensiv undervisning i swahili og så er man godt klædt på til at få mere indsigt i sig selv på et højskoleophold på Zanzibar. ...